PRISER

Priser og info

PRISER

Alle lejligheder og værelser har gratis WIFI og fri parkering.


Lejlighed 1 | Op til 4 personer


 • 2 soveværelser
 • Tekøkken
 • Toilet & bad
 • Tv på begge værelserV/2 pers. 1.300 kr.V/3 pers. 1.400 kr.V/4 pers. 1.500 kr.


Lejlighed 2 | Op til 6 personer


 • 1 soveværelse
 • 1 familie værelse med dobbeltseng + sovesofa
 • Køkken
 • Toilet & bad
 • Tv på begge værelser
 • Handicapvenlig (obs. 15 m. brosten til indgangen)
 • Dertil handicapvenlig udgang til egen terrasse

  V/2 pers. 1.600 kr.
  V/3 pers. 1.700 kr.
  V/4 pers. 1.800 kr.
  V/5 pers. 1.900 kr.
  V/6 pers. 2.000 kr.


Lejlighed 3 | Op til 4 personer


 • 1 soveværelse
 • 1 opholdsrum med sovesofa
 • Tekøkken
 • Toilet & bad
 • Tv på begge værelser
 • Seperat placering i vores velanlagte have med fine udearealer og plads til spil og leg.

  V/2 pers. 1.200 kr.
  V/3 pers. 1.300 kr.
  V/4 pers. 1.400 kr.

Lejlighed 4 | 1-2 personer


 • Hytte på 28 m2
 • 1 soveværelse med dobbeltseng
 • Tekøkken
 • Opholdsrum
 • Toilet & bad
 • Tv
 • Seperat placeret i vores velanlagte gave og med egen terrasse

  V/1 pers. 1.000 kr.
  V/2 pers. 1.100 kr.Værelse 5-12 | 1-2 personer

 • Dobbeltværelser med 180x200 cm dobbeltseng
 • Toilet & bad
 • Hyggekrog med bord og stole
 • TV
 • Adgang til fælleskøkken med spisepladsV/1 pers. 650 kr.
  V/2 pers. 775 kr.

Morgenmad
95 kr. pr. pers.

Morgenmad bestilles ved booking eller ved ankomst.

Mulighed for servering mellem 07.00 og 10.00 eller efter aftale.


OBS: I forbindelse med højtider, samt i sommermånederne juli og august, kan der ikke bookes mindre end 2 sammenhængende overnatninger. Info:

Der er sengelinned og håndklæder i alle værelser.

Rygning er ikke tilladt.

Kæledyr er ikke tilladt.


Afstand til:

Kerteminde                 12 km

Odense                       12 km

Nyborg                        12 km

Handelsmuligheder      4 km (Langeskov)

Togstation                     4 km (Langeskov)

Bus                               1,2 km (Odensevej - Landevej 160)


Gratis parkering

Gratis WIFI


Afbestilling: 

Du kan afbestille gratis indtil 1 dag før ankomst, såfremt afbestillingen sker inden kl. 12.00. Du opkræves prisen for den første nat, hvis du afbestiller uden for førnævnte tidsramme. Hvis du udebliver, bliver du opkrævet den samlede pris for bookingen.


Ryges der indendøre, pålægges et gebyr på 1.000,00 kr.

Et udsnit af stemningsbilleder

Handelsbetingelser


Birkende Bed and Breakfast
/Conny og Jens Aagaard
Hans Tausensgade 41

5550 Langeskov

info@birkendebedandbreakfast.dk

+45 22317650GENERELT

Vi gælder os altid til at tage imod nye-, eller genbesøgende gæster.

Herunder kan du læse om vores handels-og opholdsbetingelser, når du booker et opold hos os.


Du og vi (Birkende Bed and Breakfast) indgår ved booking aftale for vilkårene for værelsesleje. Medmindre der er indgået særlig aftale, gælder følgende. 


BOOKING OG BEKRÆFTELSE

En booking er bindende, når den er blevet bekræftet, vi har modtaget valide kreditkortoplysninger og du har modtaget en booking bekræftelse. Denne kan gives mundtligt, skriftligt eller via vores bookingsystem. Når du laver en booking, skal du oplyse dit navn, din adresse, e-mailadresse og forventet ankomsttidspunkt samt betalingskort-oplysninger, sidstnævnte vil blive valideret 72 timer før ankomst. Det er vigtigt, at du oplyser din e-mailadresse for, at du kan modtage din bookingbekræftelse, såfremt den sendes online. Værelsesreservationer kan kun foretages af personer over 18 år. Vi forbeholder os retten til at afvise gæster, der ikke kan overholde vores ind- og udtjekningsbetingelser. 


BETALING

Alle priser angivet i Birkende Bed & Breakfast online bookingsystem er, som alle andre steder på hjemmesiden, angivet i danske kroner inklusive moms og alle afgifter, medmindre andet er angivet og tydeligt angivet i den relevante situation.
Betaling sker ved brug af et af de godkendte kredit-/betalingskort i onlinebooking, herunder Visa-Dankort, Visa og Mastercard. De internationale betalingskort er underlagt et handelsgebyr, som sker gennem onlinebooking. Gebyrets størrelse vil fremgå af transaktionen, før transaktionen er afsluttet.


Du kan trygt booke på internettet gennem vores bookingsystem. Som forbruger er du som udgangspunkt forsikret mod ethvert misbrug af dit kreditkort online, og derfor er der ingen selvrisiko ved misbrug af dit kreditkort via internettet. Er du i tvivl om noget vedr. onlinehandel, vil vi genvise til www.betaling.dkog www.fdih.dk, hvor du finder meget mere information om handel/betaling via onlineplatforme. 


ANKOMST OG AFREJSE

Check in:
Der kan tjekkes ind fra kl. 16:00 med den tilsendte kode til den elektroniske lås.

Vi er som udgangspunkt desværre ikke til rådighed efter kl. 22:00, og derfor vil booking bliver betragtet som en udeblivelse, hvis du ikke er ankommet eller har informeret os om evt. forsinkelser. I tilfælde af udeblivelse i åbningstiden eller uden forudgående aftale, vil din reservation blive betragtet som annulleret, og der vil blive opkrævet gebyrer i henhold til vores afbestillingspolitikker.


Check out:
Det seneste tidspunkt for check out er kl. 10:00 på din afrejse dag. Er der ikke betalt inden/via bookingonline, kan der afregnes ved check out i receptionen. Sen udtjekning vil blive opkrævet 100,-DKK for de første timer og senere end 12:00 vil blive opkrævet for en ekstra overnatning.
Inden check out bedes du grundigt gennemgå værelset for at undgå glemte ejendele. Det er så træls at komme hjem, og mangle noget. Vi tjekker naturligvis ved rengøring og gemmer værdier, vi mener kan være betydningsfulde for de, aom må have glemt dem og kontakter vores gæster ved sådanne tilfælde. 


AFBESTILLING- OG UDEBLIVELSEPOLITIK
Medmindre andet er aftalt ved booking, kan afbestillinger og ændringer foretages indtil kl. 12.00 dagen før ankomst. Hvis du udebliver uden forudgående afbestilling, eller hvis du afbestiller efter kl. 12.00 dagen før ankomst, vil du blive opkrævet betaling for en overnatning. Afbestilling skal ske telefoniske eller via mail til info@birkendebedandbreakfast.dk.


KÆLEDYR OG RYGNING
Af hensyn til andre gæster, allergikere og hygiejne er kæledyr desværre ikke tilladt hos os Birkende Bed & Breakfast.

Vores Bed and Breakfast er røgfrit. Hvis en gæst overtræder rygeforbuddet, er vi berettiget til at opkræve for betaling af de deraf følgende omkostninger – standard her er 1.000 DKK.


FORCE MAJEURE
Forhold og hændelser der ligger udenfor Birkende Bed and Breakfast eller dine kræfter berettiger til fri annullering.
F.eks. naturkatastrofer, strejke, lock-out, brand, krig, pandemi, leverancesvigt eller andre ekstraordinære hændelser.


SKULLE DET SKE
Du skal som gæst Birkende Bed and Breakfast kompensere for enhver skade, som er sket fortsætlige eller uforsætligt, når du besøger os. Så kom og giv lyd, hvis du eller andre har været uheldige under opholdet hos os, og noget er gået i stykker. Det er altid rart med information om evt. skader eller lignende, som har betydning for os og de næste gæster, som kommer på besøg. 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Vi behandler personoplysninger afgivet af personer, der bruger vores ydelser. Oplysningerne videregives kun til os, evt. personale og er tilgængelige i vores onlineplatforme for booking. Vi er dataansvarlige for personoplysninger, der vedrører din reservation, når denne er givet via vores egne platforme. Ved bookking gennem booking-koncepter, gælder regler angivet hos udbyderen. 


FORBEHOLD
Der tages forbehold for fejl og ændringer i oplysninger om pris, specifikation o. lign. online, i brochurer og øvrigt materiale. Eventuelle fejl og ændringer kan ikke gøres gældende over for Birkende Bed & Breakfast, men giv og meget gerne besked, hvis du oplever uoverensstemmelser, så vi kan få rettet til og herved give mest retvisende og god kommunikation. 


Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Birkende Bed & Breakfast.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Birkende Bed & Breakfast indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:


- Besøger vores hjemmeside

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på birkendebedandbreakfast.dk er Birkende Bed & Breakfast, Hans Tausensgade 41, 5550 Langeskov, cvr nr. 14734538


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos octopus.dk , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i octopus.dks datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@birkendegaardbutik.dk.